查看: 14021|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光團p大笑話^^

關閉 [複製鏈接]
9月23日團p明明是戀雪做守團居然比我的團(非主流)和北門團的二合一團守反結果WIN連89LV都P唔WIN AR
回復

開呢個POST做咩=-=?
回復 支持 反對

唉  真系無聊  細路 你要知 守團系限左20人  攻團系80人(唔肯定 可能系60人)
守唔到有咩好笑  如果合團攻打  攻唔到  就真系好笑
唉  又證明左.......(廢事打出來又俾d無聊人針對)
回復 支持 反對

羸左 so?
團戰戀雪一定羸= =?
冇野係100%...
但你開po講呢d野就係100%肯定係無聊囉^^

本人並沒有在戀雪角度出發
亦不代表不尊重非主流^_^
回復 支持 反對

有咩咁好笑- -?我睇左好多次都5覺好笑
不過..嬴到都係好彩..5洗下下都開帖講掛?
洗5洗開帖講埋你d日常生活?
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 27-9-2008 01:26 發表
有咩咁好笑- -?我睇左好多次都5覺好笑
不過..嬴到都係好彩..5洗下下都開帖講掛?
洗5洗開帖講埋你d日常生活?

好好笑-0-我今 日去左10次 WC
食左3次野  竟然食到好飽
係咪好好笑呢-_-
回復 支持 反對

原帖由 豬BE 於 27-9-2008 07:11 發表

係咪好好笑呢-_-

其實團p,邊個贏同邊個輸都好啦,just a game,冇咩野值得好笑。
如果89lv一定要p贏,咁好彩我冇去,如果唔係一定比你笑死左 a______________a

豬be講d野的確係好笑好多喎@@
回復 支持 反對

團戰呢樣野,無話有高LV 一定p WIN
而且守方限死20,守到已經頂瓜瓜 !
回復 支持 反對

原帖由 豬BE 於 27-9-2008 07:11 發表

係咪好好笑呢-_-

......
去成10次wc..5奇呀- -
3次野...1日3餐?
5會係...食左3餐先好飽掛=0=?
原帖由 楓之葉2 於 27-9-2008 00:50 發表
唉  真系無聊  細路 你要知 守團系限左20人  攻團系80人(唔肯定 可能系60人)
守唔到有咩好笑  如果合團攻打  攻唔到  就真系好笑
唉  又證明左.......(廢事打出來又俾d無聊人針對)

攻方最多60人...守方最多20人..加埋80人
回復 支持 反對

樓主噶說話我睇左5次  
冇咩值得我捧腹大笑.團戰唔係我贏就係你贏.
你話同北門2vs1去攻守方 的確係搶到.  
話明團戰  梗係要團隊合作去作戰. 楓之葉講得岩呀 幾十人去搶 搶唔到真係笑到碌地嚕
89lv係到又點 係咪先  89lv由1個人control  你地n咁多個人 佢點打得曬你地咁多個呢?
就算係齊技都唔得啦 righit?
你開p0係想發表你噶開心right? 唔係想引起d咩咩事right?  
咁好噶落台階都比埋你啦.冇野講啦呱.

ps 我講噶係個人感受  我亦唔sup卜任何一方 只係  呃帖    姐.

回復 支持 反對