查看: 6329|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 莓 團 招 生=]!

-團長"ˇ家族團長ˇ
           `◇紅莓×小艾
-副團"ˇ家族管理員ˇ
           `◇紅莓×小雅
           `◇紅莓×小〣
-"ˇ家族管理員ˇ
           `◇紅莓×小儿
           `◇紅莓×小童
           `◇紅莓×小妹
           `◇紅莓×奶粉
           `◆藍莓×豆腐
誠意第1!技術其次!

入團須知 : 必須要長ON(可能有d人番學又番工...但係唔好入完又唔on喇...1星期玩3,4粒鐘都好啦
       盡量多打賽
       唔好亂咁滅人踩人
       不要撩事鬥非
               唔好玩自閉..最好多D傾計
              唔好用外掛
              不要亂踢人
               太耐冇上會俾踢
本團考試方式有3種
自由 , c4 , c8
因為本團的"中"指是每一個加入莓團的團員都開開心心
而不是要很有名氣 , 所以本團考試的分數 , 可能會比較低
--------------------------------------------------------
-c4 140~160bpm ---45m
-c8 120~140bpm ---35m
-自由---65m
152bpm Mr.Q
152bmp Turbo Cyber Lover
188bpm 討人喜歡
206bpm 當我們宒一塊
136bpm 男人女人
--------------------------------------------------------
有意入團的..可add
豆腐msn:          siu-o-yung@hotmail.com
小雅msn:              tomatotam@hotmail.com
小〣msn:           l0vethree3@hotmail.com
小儿msn:           l0kyee@hotmail.com

本團團網:http://ooberriesoo.marlito.com/index.php
(如果+左MSN仲係冇人理既話...唔該係到留1留MSN....我地會盡快+番你地...唔該)

回復

個團名好得意-0-
回復 支持 反對

2# 小超仔仔 =口=.........
回復 支持 反對

個團同族好少人- -
回復 支持 反對

都唔係好少姐........
係有時呢..D人有時要番學...夜晚先玩得
又有人要番工...招早先玩得......=~=
最緊要玩得開心姐
回復 支持 反對

又要返工返學,冇咩時間玩勁舞
我刀1個星期玩3-4粒中
回復 支持 反對

我覺得呢....就算1個星期只玩3-4粒中...
只要可以同到d朋友一齊玩下...吹下..
唔洗自己1個入d唔識人地既場咁悶.....就ok了
回復 支持 反對

樓主你係團長?
甘收唔收我a_a?
不過我好癈的  t^t
回復 支持 反對

餅餅餅餅餅 @____@
我黎啦 xdd
回復 支持 反對

8# 【小丸子】 哎...好丫....但係我今晚要出街.....可唔可以留低msn../+小 同小雅丫..
佢地比較多on....仲有我唔係團長丫..
我今晚要凌晨先上到....SOrry呀!!!!sorsorsorsor
回復 支持 反對