樓主: player000000
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone《光線飛車》12月革命預告

關閉 [複製鏈接]
段片真係好舊=.=v
回復 支持 反對

對呢隻game的評語:

1.gm對隻game o既態度同以前一樣o既話
咩革命都冇用~____~
我真係好想革命革左班gm佢[[onion_04]][[onion_05]]

2.個廣告真係冇咩說服力.___.[唔好打我

3.bug問題太嚴重~12月果時仲有咁多b ...
乂超廢的我乂 發表於 2009-10-30 23:17

同意你講1,3既野
希望gm努力攪好隻game,我都想繼續玩落去
回復 支持 反對

段片真係好舊=.=v
king56k 發表於 30-10-2009 23:39

死佬yan =.= 睇真d先啦

條片係28 October 2009 先放上去架,姐係2日前咋 -.-

你指舊果條片,應該唔係呢條黎架 =.=

對呢隻game的評語:

1.gm對隻game o既態度同以前一樣o既話
咩革命都冇用~____~
我真係好想革命革左班gm佢[[onion_04]][[onion_05]]

2.個廣告真係冇咩說服力.___.[唔好打我

3.bug問題太嚴重~12月果時仲有咁多b ...
乂超廢的我乂 發表於 30-10-2009 23:17

只係認同你第一個點=.='
回復 支持 反對

條片係28 October 2009 先放上去架,姐係2日前咋 -.-

player000000 發表於 30-10-2009 23:47

睇完之後就有一個似曾相識的感覺....
原來車隊網post過....
----------------------------------------------------
韓國光線片
http://raycity.pmang.com/raycity_frame.nwz?mKey=5&sKey=3
--------------------------------------------------------
↑可能韓國ser片...比較lag''↑

應該係韓服官方宣傳片之一.......只不過剪剪貼貼過而...
換湯唔換藥的片...囧''
不過都要多謝你先~
回復 支持 反對

player000000 發表於 30-10-2009 23:47

佢只不過多左後面寫12月乜乜乜果d咋
回復 支持 反對

8樓:
收皮啦唔該.__."
佢cut左出黎咋~
用清楚你個屎眼睇啦唔該=]

唔同日期就新片?
我唔係話日期舊呀柒西~我話片舊呀/0\"
回復 支持 反對

拗乜鬼~_~又無錢分...O_O
回復 支持 反對

其實2面都無錯, 因為e段片本身是舊的韓國宣傳片cut出來,而且hk公測都有出過電視, 不過今次e段是cut左加音樂
回復 支持 反對

幾好有廣告
回復 支持 反對

我想知... 同光線一開始個果廣告 有咩分別!!!
回復 支持 反對