樓主: player000000
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone《光線飛車》12月革命預告

關閉 [複製鏈接]
8樓:
收皮啦唔該.__."
佢cut左出黎咋~
用清楚你個屎眼睇啦唔該=]

唔同日期就新片?
我唔係話日期舊呀柒西~我話片舊呀/0\"
matthew245 發表於 31-10-2009 01:22

以下文字有些少不雅,請大家注意 !
我平時都好少打字要打到咁粗魯 @v@

你叫我收皮 ? 我收麥皮呀 ? 你叫我收,係咪你幫我呀 ? 唔係就唔好咁多要求 !
你屎眼又睇到野架 ? 你做到咩 ? 教下我呀 ! 做唔到,亦都咪咁多要求 !
成個傻仔咁 ! 只係識要求,唔識比d行動 !
另外,咩叫[染西] ? 識唔識解 ? 唔識解就咪講啦 ! 人講你又講,又一傻仔行為 !

仲有,打粗口好醒 ? 好威 ? 係人都識打,不過未必要好似你咁硬膠,要打出黎or講出黎 !
例如:你個戇鳩仔,收皮啦,智膠障,生埋你呢d撚樣真係陰鳩公 !
我平時唔打粗口,唔代表我唔識打 ! 係因為覺得打/講粗口都好樣衰,好柒 !
既然你要柒,陪下你lo @v@

ok ! 理性返d ! 回返你條硬膠o的回帖 !
你都識講,cut左 ! 咁對於港服黎講,呢條係咪新片呀 ?
你唔需要答其他,只需要答[係]定[唔係] !
既然呢條片係新片,姐係新宣傳 ! 咁我又點算係你之前講果d呃post呀 ? 請你自己解釋一下 !
回復 支持 反對

動畫就當然好睇啦 事實不是這樣!
回復 支持 反對

你估真系又夜晚咩- -不過都有D可能!因為大把時間
回復 支持 反對

2樓同4樓:
唔該將你地果兩對雞眼登大d ! 睇清楚 !!!

先2樓:
冇野睇 ??? 最後果個日期咩黎 ? 你自己唔識分析 ? 唔識分析就咪亂出聲啦,小心比人笑呀 !

再到4樓:
舊片 ? 請問你幾時見過呢段片呀 ? 作大都作好d啦,片兩日前先比人放上去咋 !
仲有,最後果到話今年年底12月先大革命,好明顯段片係新架啦 !
4樓果位,你講野又唔用腦 ??? 呃post ? 有咩用 ? 用黎買起你 ? 唔該你講野前,又用下腦啦

唔該之後回post果d人,唔好再好似2樓同4樓果兩位膠人咁硬膠膠 !
睇清楚同諗清楚先好回post ! 唔該晒 !
player000000 發表於 30-10-2009 23:09

SKY又唔駛咁火既....人地唔識英文點可以怪人.......
回復 支持 反對

SKY又唔駛咁火既....人地唔識英文點可以怪人.......

paullau000 發表於 31-10-2009 09:04

唔知點解 @_@
突然間覺得有人終於識得睇野 !!!

其他人話呢條係舊片=.= 佢地可能..........
但好得意o的係,果位個腦有問題o的人兄(6樓果位傻仔粗口怪),仲要叫我用屎眼睇野=.=
可能佢個腦係patpat到 @v@
回復 支持 反對

唔知睇D咩?........
回復 支持 反對

你叫我收皮 ? 我收麥皮呀 ? 你叫我收,係咪你幫我呀 ? 唔係就唔好咁多要求 !
你屎眼又睇到野架 ? 你做到咩 ? 教下我呀 ! 做唔到,亦都咪咁多要求 ...
player000000 發表於 31-10-2009 08:33

飲番杯涼茶先...
回復 支持 反對

飲番杯涼茶先...
恰吉東爺 發表於 31-10-2009 11:10

有道理- -
大家咪等下囉- -
回復 支持 反對

你屎眼又睇到野架 ? 你做到咩 ? 教下我呀 ! 做唔到,亦都咪咁多要求 ...
player000000 發表於 31-10-2009 08:33

唔使咁激動, 咁睇過既人唔覺新奇都冇問題既~_~
冷靜 XDDD
回復 支持 反對

我想講...
你地嘈咁耐為乜?
你地唔睇9月個更新公告?
官網話12月會出夜晚 呢個係事實 因為我地團的人5月同gm講出夜晚的
信不信由你

呢條片 可以話係比人cut頭cut尾再加料... 又可能係官方cut完條片放左上去 唔放係官網到
得條片唔可以講d咩 總之 12月會出夜晚<
回復 支持 反對