查看: 9995|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] §驚世§ 2009 11月 《驚世尋寶奇兵》

時間 : 2009-11-29 星期日 晚上10時
地點 : 祖龍城 (541 648) 發呆區後方空地

《驚世尋寶奇兵》
是驚世幫會全新活動~
這活動講求~運氣 , 技巧 , 對完美世界系統熟悉度於一身~
本次活動分別有個人戰和團隊戰

-------------------------- 活動介紹 -----------------------------------------------------------------------------------------

個人戰
- 幫主會派發10萬完美幣給每位參加者
- 幫主會在祖龍城內隨意放置2個藍名人物擺攤
- 攤檔名字叫 "驚世活動專用"
- 幫主會掛賣價值10萬的手套(是幫主名字 《§羅密歐§》 生產 的)
- 成功購買有幫主名字手套的參加者~就當作尋寶成功~可得300萬完美幣
- 幫主所派的10萬完美幣不會回收~當作安慰獎金

團隊戰
- 最少3人一組~最多6人一組(活動當天自由組隊)
- 幫主會派100萬給隊長用作收購之用
- 幫主會在祖龍城內隨意放置1個藍名人物擺攤
- 攤檔名字叫
"驚世活動專用"
- 幫主會掛賣價值100萬的手套(是幫主名字 《§羅密歐§》 生產 的)
- 成功購買有幫主名字手套的隊伍~就當作尋寶成功~可得1000萬完美幣
- 幫主所派的100萬完美幣不會回收~當作安慰獎金~請由隊長決定如何分配

*本次活動沒有官職獎勵
回復

好有錢~
我好耐冇玩完美~最近有D想玩法師~你地收唔收新手架@0@
回復 支持 反對

2# somomo285

我們任何等任務職都WELCOME 加入~最緊要有禮貌和守規舉就得~

請問你是玩SERVER 4嗎? 可以約時間要求加入~
或MSN ADD 我: romeochow@hotmail.com
回復 支持 反對

而加我唔玩得住~12月我搵你地啦A0A
回復 支持 反對

而加我唔玩得住~12月我搵你地啦A0A
somomo285 發表於 19-11-2009 01:22

得閒先~
回復 支持 反對

但係法師開頭易唔易升架~-V-""
回復 支持 反對

但係法師開頭易唔易升架~-V-""
somomo285 發表於 23-11-2009 04:48

法師 係開頭係好難升的~到95級後...裝備好些~ 開團打神無谷~就超快升上100級UP~

法師最後在野戰或城戰都是重要人物~當然要裝好啦~
回復 支持 反對

咁你覺得羽靈難唔難-V-
我之前升左幾十LV都覺得OK...
比較一下-V-
回復 支持 反對

8# somomo285

如果法師同羽靈來比~練功緊係羽靈舒服d~
仲有出團副本..羽靈需求較大~~一團最少1個~有時2個~所以羽靈點都好過法師~
不過羽靈責任重大~要有一定既技術~

另外我只係玩羽芒~冇玩其他分身~
我覺得羽芒由頭到尾都好好升~
只要有一把好些既武器~就好好升了~
回復 支持 反對

唔該曬~
如果12月出人魚傳說既話我想玩巫師~
但係唔知會唔會固定性別呢..我唔想玩男仔>0<
回復 支持 反對