查看: 1469|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] (每次開game時都做一次)Raycity Online遊戲緊急補丁

關閉 [複製鏈接]

版本編號: Raycity Online公測遊戲緊急補丁 (升級至v.1.504)
文件大小: 3 MB (3,153,777 位元組)
發佈日期: 12月8日
下載說明: 1、如出現網路中斷或下載速度緩慢者,建議使用續傳軟件(如迅雷及Flashget等)下載
使用說明: 1、完整下載檔案後執行EXE檔案進行安裝即可
                                   2、如成功透過遊戲執行自動更新者,無須下載此檔案
                                   3、由光線飛車V1.493=>Raycity OnlineV1.504
下載點:官方下載點1

http://rc.hk.9you.com/download_01.php
回復

知唔知點用
回復 支持 反對

我試過 , 唔得= =
回復 支持 反對

樓主,你得喇,你發現左。
回復 支持 反對

係唔得架。
回復 支持 反對

!   C:\Program Files\GameOne\RayCity\Screenshot\emergency.rar: 壓縮檔意外的結束
!   C:\Program Files\GameOne\RayCity\Screenshot\emergency.rar: CRC 失敗於 Raycity.exe,檔案損壞。
!   C:\Program Files\GameOne\RayCity\Screenshot\emergency.rar: 壓縮檔意外的結束
!   無法執行 "C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.453\Raycity.exe"
回復 支持 反對

我都唔得啊,佢唔開伺服器啊...
二樓!
將佢d野擺喺你裝Raycity哥個檔案到啊...
回復 支持 反對

岩岩試完.有返個ser但按左確定之後卡住左,關左再開又冇左個ser
回復 支持 反對

我成功解到.
但係未知玩唔玩到
回復 支持 反對

唔明點用果個野囉
回復 支持 反對