查看: 1324|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》AGSxOGS09起革命

關閉 [複製鏈接]
《Raycity Online》AGSxOGS09起革命

今個聖誕節想過得與別不同?想和愛車打扮得靚靚過渡2010?「亞洲遊戲展x香港網絡遊戲展09」就有新驚喜,《Raycity Online》將會為大家靜靜地起革命!

《Raycity Online》革命會場限定版,精心打造,內容極之豐富之產品,包括:金博士大幸運膠囊X10,噴漆-經典紅色X3,超型仔西瓜帽車頂燈X1,1.5倍經驗卡X1,10萬G幣,車輛暱稱修改卡X1以及三抽一車輛<cutes, Bumble, xboat>。這樣的內容當然吸引但相信還不至於心動吧!所以特別加碼!凡購買「革命會場限定版」均可獲得GO抽獎碼一組,可於GO禮物平台從「火焰龍車頂燈」、「火焰龍套裝」及「龍之秘密膠囊5個」中獲得其中一件!

另外!於會場內購買128久遊卡3張即送全城狂熱編蝠車一部!到會場購買久遊卡亦會以優惠價發售!128久遊卡售價為港幣117元!

新手包亦同步上市!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
真白羊 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復

另外!於會場內購買128久遊卡3張即送全城狂熱編蝠車一部!

RCO將會出現好多jatcar
回復 支持 反對

協助官方宣傳, 總固頂

活動多了不少, 希望大家到時也會到場支持
如冇意外我都會去^^
回復 支持 反對

不錯.幾好...不過我唔得閒去
回復 支持 反對

如無意外,
我唔會去XDDD
個活動幾時開始-?

117*3 1架JATCAR 都幾貴下bo..
回復 支持 反對

如無意外,
我唔會去XDDD
個活動幾時開始-?

117*3 1架JATCAR 都幾貴下bo..
非洲黑柴 發表於 11-12-2009 18:41

抵啦~~係買點送車wo~~
買完送車再賣番D點佢~~甘計就好平了~可能仲有讚''
回復 支持 反對

《Raycity Online》革命會場限定版<---幾多銀牙...
回復 支持 反對

《Raycity Online》革命會場限定版
rafferty 發表於 11-12-2009 20:44

睇個盒好似299
回復 支持 反對

有無人知299蚊個包入面有無點數?GM唔該出黎回應下
回復 支持 反對

<P>係冇點,,,,</P>
回復 支持 反對