查看: 5487|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 聖騎80等去向如何?

e家70lv 我想問聖騎 應該點邊個屬性先好? 大前題要多怪,小人,小掛~
地圖最好係平地
我會打到80lv 小林寺先去打怪,so 可以考量80lv既時候 打怪的lv差距(命中改唔到架拉,我最好既敏裝去曬呢到= =)
請各位俾下意見~
回復

我係Shadow炫影呀@@'
80lv打cd@@
回復 支持 反對

多怪,小人,小掛,平地,唔係冇

但係經小,你去升?
回復 支持 反對

我係Shadow炫影呀@@'
80lv打cd@@
俊aR~ 發表於 20-4-2010 13:23

hi my fd~.~
一齊打擂台,幫你洗,到e家高lv過我=v=唔識人拉~.~
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你提議= =
多怪,小人,小掛,平地,唔係冇

但係經小,你去升?
遊俠翔 發表於 20-4-2010 18:03

咁,要克屬(冰火雷其一),易打,多經為主拉,有冇好提議~
基本上我要升得快就得= =
因為我80lv先出返去小林,所以其中一個屬性會加爆點=v=
回復 支持 反對

在下小小體會啦(可以唔洗理我講乜野)
我97狂狼用冰(升爆20lv)無野做,去神木打下火馬,
點知,原來咁好打,D怪一定唔夠CD,騎士bear多,但都唔錯
打幾下就死,最正係我爆招飛刀,爆擊6XXXX-口-",原來屬性打咁多~

一係打火狗(學冰),有掛,但唔算多,10個有3~5個CH有啦,
超密怪,但血中間,經都係中間啦,十分唔錯,但係會出現黑道老大
可能你會打唔中,而且打到好痛-__-"我狂狼未試過打,因為唔夠血頂隻黑道

我講既野唔岩用既,就當我無講過啦==

*註:好似睇落好正,但我既情況係爆緊章魚同埋開緊full Lv冰冰冰屬性啊!!
回復 支持 反對

在下小小體會啦(可以唔洗理我講乜野)
我97狂狼用冰(升爆20lv)無野做,去神木打下火馬,
點知,原來咁好打,D怪 ...
神之淚ms 發表於 20-4-2010 20:28

嘩,6w丫 果然屬性係屈機,升呢隻果然唔錯,咁我加冰屬,岩岩去左gamebase 睇d人都係話加冰好先,thx a lot~
回復 支持 反對

嘩,6w丫 果然屬性係屈機,升呢隻果然唔錯,咁我加冰屬,岩岩去左gamebase 睇d人都係話加冰好先,thx a lot~ ...
ivanyoyo 發表於 20-4-2010 20:55

=.=,E+有小小怕你到時效果唔理想個事,返黎*我
      拿拿拿..唔關我事加(-___-)"

記住我係爆lv冰,係爆LV呀!!!!!!!同埋章魚呀==
回復 支持 反對

hi my fd~.~
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你提議=  ...
ivanyoyo 發表於 20-4-2010 18:22

邊夠你勁@@!
同問埋鏢賊80~100lv打咩升最快^^
回復 支持 反對

=.=,E+有小小怕你到時效果唔理想個事,返黎*我
      拿拿拿..唔關我事加(-___-)"

記住我係爆lv冰, ...
神之淚ms 發表於 21-4-2010 18:51

嗯,放心我一定返黎X你= =
我一定加冰= =

邊夠你勁@@!
同問埋鏢賊80~100lv打咩升最快^^
俊aR~ 發表於 21-4-2010 19:19

80~100 雪女開始OK,唔怕俾人誤封就去拉~>~
怕係會俾人秒SO都係去打神木D野
回復 支持 反對

[quote]hi my fd~.~
勁勁勁!
ps: cd區太多掛了,不過多謝你提議=  ...
cd圖其實你有心搵圖
15分鐘就搵到
我自己試過
回復 支持 反對