打印 上一主題 下一主題
收起左側

本人嚴正聲明(不喜勿插)

本人嚴正聲明沒有意圖或企圖昆人,有啲人己經知係咩事,至於早排,有人話我我find某人做擔保人係想昆人,奇實我只係想幫friend收ac,
and 我fd話要我幫佢入一入ac,証明個ac係堅ge,so 我叫trader 借一借ac比我入一入,但我無迫佢,佢唔肯,我問bonbon點做好,
佢話叫我find某人做擔保人,so我照做,但佢唔肯,最後無trade到個ac,但幾日後,我比人badlist左.
我想話....如果我真係有昆人,到時再badlist我都唔遲,但如果我無做到,就唔好屈我!!
雖然我知道,我係nakuz地位好低,但係我吾係隨便比人屈,可能有啲人吾識我,有啲人見果我真人
但係如果有啲咩事就唔好收收埋埋,當面同我講.
如果個啲話我既人,對我呢篇野有意見,堅持話我係昆9,就請add我msn理論,我只係有以下2個msn,我會比埋我fd msn,
本人msn:dliun999@hotmail.com
             kcw123567@hotmail.com
我fd msn:sddd222@hotmail.com
我fd nakuz id:wyld4545
to bonbon:係你叫我find某人做擔保人,唔該幫一幫我情清.
如有冒犯本人萬分致歉
以下係同我交易過既人:
DavCh(73275158),乂呀仁乂 (Yan product),流漓(lee200555), ookawarsoo(Mgsintheta)
如果我真係做錯,就請角位nakuzer原諒我

不喜勿插
回復

不入 nakuz cc 才是最佳辦法。
回復 支持 反對

Shit got serious
回復 支持 反對

認真你就輸了
回復 支持 反對

加油~
回復 支持 反對

what kind of comment is this
回復 支持 反對