打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [討論]大改版後的各職技能配點 , 升等地點

因為大改之後好多野都改左
包括職技同怪既exp , lv
而小弟只係有玩主教同槍神
其他職就希望大家伸出援手啦
--------------------------------------------

主教技能配點

一轉
魔靈彈1 -> 魔力爪20 -> MP增加10 -> 魔心15 ->
其餘21點任意分配 (魔盾 , 魔彈)

二轉
瞬移1 -> 群治15 -> 咒精20 -> 魔吸1 -> 十字架5 -> 天祝20 -> 群治30
-> 十字架15 -> 瞬移20 -> 魔吸20 -> 聖箭1

三轉
聖光15 -> 淨化3 -> 祈禱15 -> 魔抗10 -> 集中術20 -> 聖光30 -> 祈禱30
->淨化10 -> 魔抗20 -> 聖龍15 -> 門10-> 瞬精10 ->
其餘6點任意 (喚化 , 聖箭 , 魔盾 , 魔彈 )

四轉
研究中 , 希望有高等主教引路

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
槍神

一轉
雙子星20 -> 極限20 -> 衝鋒10 -> 旋風11

二轉
精槍20 -> 速槍 10 -> 會心10 -> 散射20 -> 偽裝10
-> 緩降5 -> 脫離20 -> 偽裝20 -> 速槍20 -> 緩降10
其餘1點任意 ( 衝擊拳 , 旋風斬 , 炸彈 )

三轉
三連20 -> 冰槍20 -> 指定20 -> 章魚30 -> 幸運20
-> 海鷗15 -> 火槍10

待續..
回復

弩手基本上無咩特別 ..
1轉可以隨便加 ,
2轉技全滿 ,
3轉金鷹15 , 疾風步6 , 其他都可以滿

4轉技有好多方向 , 唔識 /__\
回復 支持 反對

你鎗手3轉仲有16點未點
仲有招散射基本上可以廢棄,3轉有冰火鎗
2轉用番招炸彈打既怪數仲多
攻擊力差唔多
回復 支持 反對

你鎗手3轉仲有16點未點
仲有招散射基本上可以廢棄,3轉有冰火鎗
2轉用番招炸彈打既怪數仲多
攻擊力差唔多 ...
遊俠翔 發表於 23-12-2010 23:35

冰火槍有屬 , 打有抗性既怪會不利
炸彈要控制距離 , 同埋打唔到向下範圍20之外既怪
回復 支持 反對

冰火槍有屬 , 打有抗性既怪會不利
炸彈要控制距離 , 同埋打唔到向下範圍20之外既怪 ...
cla991053 發表於 24-12-2010 01:37

人地打6隻,5隻,你打3隻
同埋e家可以0距射,有幾可你要向下射....

到最後你會話我講得遠得濟
1點海歐咩都搞掂哂,2倍攻,打10隻
回復 支持 反對