查看: 3646|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 坡服上網買點教學

關閉 [複製鏈接]

去喱個網開一個ac先 http://www.offgamers.com/zh-CN/login.php?baseURL=%2Faccount_edit.php
汪意:開ac時,一定要填好地址,帳單會用番你既地址寄番比你
開完ac之後就去 商城
跟住搵亞服既字樣 按完亞服兩字之後就會出左[英文遊戲,中文遊戲]你要按英文遊戲 按左英文遊憩之後再選擇番AsiaSoft A-Cash 跟住你就會見到有RayCity@Cash 按完購買之後就會出現一個登入畫面,登入完之後就會出現付款方法 ,你可以選擇使用信用卡付款/購物代金卷(儲值要用信用卡-,-)/網上銀行轉帳 購買

最後注意:若閣下在購買過程發生意外,令到閣下有金錢上的損失,本文不會負責。

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 5 有用資料(?)

查看全部評分

回復

直接以Paypal係官方買似乎穩陣過用第三者網頁
回復 支持 反對

NuclearAsh核灰 發表於 16-5-2011 02:11

但係e個網我無意中係官網果到開出黎.....係咪好荒謬-,-
回復 支持 反對

NuclearAsh核灰 發表於 16-5-2011 02:11

但我想問 paypal 同 visa 個D一唔一樣架?
回復 支持 反對

但我想問 paypal 同 visa 個D一唔一樣架?
tropicana. 發表於 17-5-2011 07:27 PM

我個人網上購物用開Master...

但基本上Paypal同Visa/Master大致上相同
只係運作既機構唔同 使用步驟都唔同
簡單d你可以視佢地為兩間中介公司
回復 支持 反對

姐係要用 visa / master 黎開通—個paypal 戶口?
回復 支持 反對

姐係要用 visa / master 黎開通—個paypal 戶口?
tropicana. 發表於 17-5-2011 07:33 PM

呢層唔清楚 未用過paypal
回復 支持 反對

我比較想知入代金卷係咪就咁打個信用卡NUMBER就入到
回復 支持 反對

懷念rco  但沒有心機再玩= =
回復 支持 反對

我比較想知入代金卷係咪就咁打個信用卡NUMBER就入到
woody033052 發表於 6-6-2011 15:55

不過你有張卷先算=口=
回復 支持 反對