打印 上一主題 下一主題
收起左側

[好片推介]minecraft新手

[好片推介]minecraft新手有小粗口(英文)
中字

第一集

第二集

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_216598&feature=iv&src_vid=x6bP_COLGno&v=dVCq3XuEO00

第三集

第四集

第五集

睇完帖回帖是一種美德
回復

點解成日都講粗口架~~~

第一集:主角話I did it個陣做咩要講粗口?
佢話叫主角周圍玩個陣我以為佢會玩爆屋。
佢拎住打火石又俾火燒個陣我又笑左。
一個人燒著左竟然燒埋成間屋,仲要講粗口。

第二集:做咩主角會除哂衫?
點解個隻怪物一行去主角就爆炸仲炸埋間屋?

第三集:點解會起到個咁大既地下室(?)?
岩岩JOE諗住挖野主角無啦啦癲左我笑左。
主角竟然可以為左鑽石而自相殘殺。
主角無啦啦整到咁多TNT真係笑。

第四集:淋水可以一次過淋咁多真係勁。
主角無啦啦又整到套衫(唔知係咪)出黎之後叫好正。(擺明用外掛XD)
主角既歌聲真係好難聽。
勁多喪屍黎打主角個陣既叫聲好正。
食完人地既蛋糕就走人==
主角一出去就有勁多苦力怕炸佢個陣好好笑。
管理員既福袋係咩?
回復 支持 反對

點解成日都講粗口架~~~

第一集:主角話I did it個陣做咩要講粗口?
佢話叫主角周圍玩個陣我以為佢會玩 ...
可愛肥仔明 發表於 6-4-2012 23:00

第2集果度creeper(jj怪)ge攻擊模式系自爆
系mc依個起野game入面可謂玩家一大障礙
因為佢1來會炸死玩家 2來會炸左玩家起d樓
回復 支持 反對

第2集果度creeper(jj怪)ge攻擊模式系自爆
系mc依個起野game入面可謂玩家一大障礙
因為佢1來會炸死玩家 2 ...
a94123 發表於 8-4-2012 23:29

佢自己行過黎定係點搞--?行左過黎又點算好==?
唔怪得知我見到D人玩個陣都好驚佢地--
回復 支持 反對

第五集:開頭既歌聲(?)好正。
主角無啦啦又要對住個樣好恐怖既人講粗口--
話一次過俾哂JOE再掟野個陣好好笑。
原來第一件要注意既事就係美國我愛你==仲要一野衝入去==
點解JOE入去地獄個陣冇著裝甲既==
JOHNNY把聲好癲==
個傳送門唔見左又要講粗口==
點樣用釘書機釘自己既PAT PAT?

題外話:點樣將YOUTUBE既片放上黎?我唔記得左==
回復 支持 反對