打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 港服幫會----若瓏 誠意招生 歡迎有品,夠團結既你加入

港服幫會               若瓏

誠意邀請各位九陰既玩家加入我地既家庭!

        只要自問有品, 無論新手老手都無任歡迎, 希望加入既朋友都可以團結一致

        本幫為RC幫會, 請加入的玩家安裝RC並配備MIC, 本幫唔希望有會員因此而漸漸自閉

        幫會宗旨: 希望會員可以愉快暢遊九陰世界, 所以唔希望有會員搞事, 同時都唔希望會員胡亂開紅殺人, 導致本幫惡名遠播  當然, 有人搞事本幫唔會畏首畏尾, 絕不向惡勢力低頭

        奉行人不犯我, 我不犯人, 人若犯我, 打左先講既宗旨

        請注意 , 本幫的活躍時間為1700 – 0100, 歡迎返工返學或24小時玩家, 但唔接受入幫後投訴非活躍時段冇人, 悶, 等等理由, 鼓勵大家多吹水, 交流心得, 提升技巧, 團結開心最緊要  並希望各會員能時常出席幫會活動, 否則加入幫會亦無謂, 單機也罷

        本幫亦唔主張各位玩其他服 (如台服, 華服), 咁樣只會令港服好快收皮, 淪為笑話

        職位方面當然是由對幫會有貢獻的人擔任,表現出眾者可獲較高之職位, 但本幫期望所有會員都可以打成一片, 每一位成員都會被視為重要的一分子

        有興趣加入既朋友可以留低人物名字 / 聯絡方法 / 公測時申請加入 / 進入我們的RC頻道(25561158)亦可^_^

        希望各位志同道合既朋友都可以加入本幫 共同進退
回復

路過 幫下你地回覆
祝貴幫會 日益強大
回復 支持 反對

推一推~
回復 支持 反對