打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] cso無聊監犯玩法....

回復 8# chanko898

監獄模式好玩之處係犯人會暴動,而個慨念都係跟返真正監獄內既事件。CS1.6監獄模式係跟現實監獄慨念再作改良,咁算唔算抄?
而我跟現實監獄再就遊戲既規限而作改良就叫抄CS1.6?我見到你話我遊戲規則係"機乎一樣"咁姐係你都同意我遊戲玩法並非完全抄襲!先唔計埸既問題,試問CS1.6獄長係唔係規定拎手槍先!?而犯人係唔係規定可以拎任何刀先~??咁又有冇一個叫武器人拎咩槍都得但只可拎刀仔殺犯先???咁獄長係唔係又規定得1個?明顯已經有分別啦@@

我只係在一個冇監獄模式既遊戲入面設計一D規則轉為監犯咁玩,都係為求開心姐,雖然我唔會認我係抄咩CS1.6,但抄同唔抄重要咩???當然你話咩抄襲版權咁就緊係重要啦~話時話CSO殭屍模式係唔係抄生化危機隻GAME???但好似又有D分別
回復 支持 反對

回復 11# terryasdq

呢樣野已經吾想再討論落去,再咁落去語文戰爭會開始,最後只會得一個下場,該收手時收手,反正要講既都已經講完
回復 支持 反對

回復 8# chanko898

+1
回復 支持 反對

cso好難玩到 除非d人真係好合作 如果順利一定好正
之前cs1.6玩過 都勁耐冇玩了
回復 支持 反對

CS1.6 大把呢D 場
不過咁又係既,呢度唔比講CS1.6
樓主有創意!
回復 支持 反對

好多新玩法 遲d大家一起叫人挽啦
回復 支持 反對

樓主,監獄模式是不錯的建議

可惜在CSO裡,誰有認真看場名?

例如123木頭人,當有人故意亂殺時,已經影響了遊戲進度

我有幾次刷任務的經驗,某些玩家真的有心破壞規則,甚至帶領幾個豬朋狗友來拆房

閣下還是與朋友鎖房,享受監獄模式
回復 支持 反對