打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 有冇咩槍or道具你係覺得太過離譜

唔覺有咩破壞

以屍3黎講 D人唔係掛機就唔願郁

隻隻屍都肯郁 電鋸 神兵仲發到惡咩??

直行直衝比人瞄頭既 ...
kato001 發表於 17-10-2013 11:22

唔唔…我諗我知道宜家玩Cso既人既心態啦
回復 支持 反對

其實飛刀有距離限制,還有它的彈道較明顯,

在飛刀升級活動時,我拿著餓狼usp45手槍或金蝎雙槍,慢慢用 ...
v1w1 發表於 17-10-2013 17:10

老實講 我以前都比過D 盲目踢人既玩家煩擾但我習慣了  習慣左個種玩Cso既心態
但我個人最無奈就係我要跟住一D無法改變既野去走
即係 人可以變 但nexon出乜野我只好接受
接受呢個可笑既遊戲規則
以前我深信我可以'教導'其他玩家以正常心理玩Cso
宜家我恍然大悟
遊戲系統已經偷偷超前左我既步伐

所以呢個先係我離開Cso既真正原因 sosad
回復 支持 反對

一把強力武器不會造成太大影響,但當越出越多的時候,就是離譜了
現在已經是一個十分不靠譜的情況,新手被那些強力的武器電到很快就放棄
這是現在cso很難有新玩家加入的原因
回復 支持 反對

我覺得最離譜係CSO點解仲有小學雞存在??
小學雞=離譜,離譜=小學雞!!!!!!!  ok???
回復 支持 反對

一堆9槍神器完
回復 支持 反對

我極要求屍4屍王覺醒起碼要50000血..
而家14000血又點..前面一件英雄兩件隼雷三件殺陣四件雜魚機槍五秒鐘秒王
回復 支持 反對

唔覺有咩破壞

以屍3黎講 D人唔係掛機就唔願郁

隻隻屍都肯郁 電鋸 神兵仲發到惡咩??

直行直衝比人瞄頭既 ...
kato001 發表於 17-10-2013 11:22

無錯呀 屍3真係好公平 遇到怎樣的對手
只要專心咁去應對 做好細節做正確的判斷 結果一定會係正面

只係果班人好似怨婦一樣 比人爆頭又要嘈 無電鋸就係到發癲
回復 支持 反對

笑左 其實係咪出左激光劍?我頭先好似睇到張相渣住把發光既野
anselmyuen 發表於 17-10-2013 18:43

你看錯了, 那是條光管而已...
回復 支持 反對

回樓主 我同你相反 我更偏愛你所抗拒的東西
Charlie1012 發表於 17-10-2013 00:18

大家抗拒精準斧, 而你卻偏愛精準斧, 還以此為傲...
回復 支持 反對

大家抗拒精準斧, 而你卻偏愛精準斧, 還以此為傲...
血映雪 發表於 18-10-2013 08:05

只不過係銀刀同鐵鎚而家out了 只有昏迷左幾年既人先會選擇
而家只需要關刀同巨斧 呢個係遊戲設計人的方向 我們只係去選擇同適應

我極要求屍4屍王覺醒起碼要50000血..
而家14000血又點..前面一件英雄兩件隼雷三件殺陣四件雜魚機槍五秒鐘秒 ...
gary0723 發表於 18-10-2013 01:50

我玩左街場咁耐只係覺得你所言非實

事實我真係未見過有群體人類係真係打得好的 只有少數派

大部份玩家係真係唔識玩屍3的 無概念 意識差

但你要明白一件事 就係唔識玩既人類玩家 其實對殭屍係無咩威脅 基本上更加係會幫殭屍解圍

例如我已經係一隻無技能瑪莉 偏偏就有蠢人亂槍打死我 後果當然係令我復活

相反呢 任何級數的殭屍都會對人類做成一定威脅 因為人類有一點點的失誤和不幸都會立刻被抓到

雖然殭屍能力上既差距一樣可以好明顯

同時有睇過基輪屍3片段既人都知道 基輪佢玩殭屍就玩得非常好 我從來未看過他玩屍會佔下風

但同房一樣有大把精準電鋸精準龍炮精準斧 咪又係打唔死基輪 根本係能力問題
回復 支持 反對