打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 已死,勿念?

我唔係成日上, 但我會留意最新動向
我係咁二睇幾個post, 就有"經驗會員" 係度講主題以外而有踩低別人既說話

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4469372
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4469168

我真係心諗, d post對你黎講無意思ja, 人地唔係成日黎玩 唔係成日有時間留意其他cso forum
人地好心做forward 將資訊提供, 人地做得好好, 無貢獻者仲要留一句話人廢既說話, 都唔知咩心態
扮哂高高在上

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
zenith710 + 1 我很贊同..

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 18# 血映雪

不要在這裡問啦 所有人都會知道那是誰的啦
回復 支持 反對

回復 21# wforwin

抱怨文少左, (係版主做既事, 執行版務)
對比 有人不不斷批評新會員因"不懂事"所發的文章.

係2回事
執行版務, 同有人成日亂鬧, 介意埋d小事, 小小野就鬧, 根本2回事
會員還會員, 但咁都可以賴人屈人就好似自己發唔到達卻在怨天尤人一樣
呢d就係真正既無賴喇
回復 支持 反對

你覺得樂古仲有經驗豐富既會員會常on咩
我諗樂古應該會慢慢衰落
回復 支持 反對

現在樂古處於衰落時期,以前熱門的CSO版變得冷清

我都辭了版主職位一段時間,只見版內人流一天比一天少,我也 ...
馬倫 發表於 28-10-2013 22:03

其實版規已經說明了

除非有特別的原因,任何種類的文章應該發在相應的討論版,版主亦不例外

樓主的確說對了,不過是一半而已

有時我可能無意中對某些版友過火(之前我在基輪退出CSO和 關於討論樂古是否應該舉辦比賽,曾經與某些人結下樑子)

如果我有冒犯任何人,我向大家抱歉

透過這兩次經驗,我才發現自己的缺點是發表論證缺乏事實,理據支持,論點過於空泛

才被人反擊

不過有時某些人真的沒有帶眼睛,或真的初來報到

將抱怨帖發在主版,那樣老版友真的需要出手了

與其說老版主矯枉過正,不如老老實實承認CSO已經步入衰退期,開始靠生理鹽水維持生命(生理鹽水:武器升級,C-box4倍賞,Bingo連連樂)

(連巴哈的CSO看版亦已經跌出了熱門看版頭20名)

否則某些人怎會歸隱或轉去其他遊戲?
回復 支持 反對

是囉呢度成日有的自以為是既人,扮曬正義,人地開帖講乜又多多意見,又要求的乜物!煩到死
回復 支持 反對

其實版規已經說明了

除非有特別的原因,任何種類的文章應該發在相應的討論版,版主亦不例外

樓主的確說 ...
v1w1 發表於 29-10-2013 17:13

已經不是CSO的問題了
Nakuz一直都是靠OLG來維持人流
然而OLG在香港已經大勢已去
一直不發展手機頁面的樂古亦難逃衰落的命運
回復 支持 反對

其實樂古應該整理廣告既問題,一開樂古就有全版既強國遊戲宣傳影片,係咁講一堆刺耳既普通話,山左個廣告都仲有聲,連埋其他廣告真係load得好慢,廣告係應該有既,創辦人都要食飯,但係要適可而止,先可以吸引更多人流,因為我平時都會開一開樂古,但係一見load廣告load到lag曬就想山左佢
回復 支持 反對

其實樂古應該整理廣告既問題,一開樂古就有全版既強國遊戲宣傳影片,係咁講一堆刺耳既普通話,山左個廣告都仲 ...
lam123654 發表於 29-10-2013 17:53

adblock plus
回復 支持 反對

一開樂古就有全版既強國遊戲宣傳影片,係咁講一堆刺耳既普通話,山左個廣告都仲有聲
lam123654 發表於 29-10-2013 17:53

其實那是個在國內挺強大的遊戲, 不少人期待了很久...
回復 支持 反對