打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 已死,勿念?

我認為CSO版變的冷清完全系CSO冇嗮吸引力,
宜家越來越少人挽,新血被LOL搶一大半,就連挽緊都轉挽LOL,
而且CSO越出越離譜.
比如電鋸,一下落去系彈開嘅,邊有電鋸系彈開人ga,系吖都切開佢喇.
仲幫佢寫冇有D咩咩特色wor,特色未昆完你D錢你仲覺得低lo
回復 支持 反對

回復 31# F└┘CK

2+真系越來越離譜 不過有d人就喜歡越離譜d槍越想抽就係因爲有支持 cso先越來越差……
回復 支持 反對

其實少d廣告同出手機版已經可以帶來收入
但某版主上位之後真係會令果壇死得更早
回復 支持 反對

回復 26# wkk2007

有意見是正常事情吧?難道什麼事情都要盲目接受?有意見吾提出吾反映?隻眼開隻眼閉?如果連呢D評語都接受吾到咁發站既意義係?只分享不改進只接受好評無視他人對你既批評?以前有好多人都係從劣評既世界搵到成功之路
回復 支持 反對

回復  wkk2007
只分享不改進只接受好評 無視他人對你既批評?
chanko898 發表於 29-10-2013 20:39

他豈止是無視? 他那電鑽情報帖就是個好例子...
我給了他一個支持, 順便說說叫他多寫感想, 不然就沒意思了...
結果就挨了他一頓狗罵! 我給了支持, 卻挨罵, 這是啥道理?
回復 支持 反對

刪晒d垃圾丫西位廣告 我諗應該會多番d人

哩個亦系我認為唯一可以解決樂古開始收皮的趨勢

系手機到睇 一禁入去 成版丫西位廣告彈左出黎

個 關閉 細到乜西咁 唔用i pad既話我冇次系禁得中個 關閉

簡單即系想迫人睇晒戈廿秒晒時間又丫西位既垃圾

你仲會有心去睇? 比我就唔睇好過  廢事煩
回復 支持 反對

回復 21# wforwin

第2條link又係有個血映雪份..
回復 支持 反對

請問,幾時摺埋個論壇???
回復 支持 反對

成日連線唔到先令我最煩惱
檢查緊貼都會連線唔到
回復 支持 反對

刪晒d垃圾丫西位廣告 我諗應該會多番d人

哩個亦系我認為唯一可以解決樂古開始收皮的趨勢

系手機到睇 一 ...
粉皮一塊 發表於 29-10-2013 22:13

我認同廣告真的很麻煩

自己是用HTC手機,每次要等20-30秒來播放廣告(很難關閉廣告,因為怕按錯東西,到時7到無朋友)

不過沒有廣告,就失去一部分收入(樂古好像會收取廣告費用,與其他討論區沒有分別)

那樣樂古一樣提早玩完

當然樂古管理層應該考慮未來發展方向

畢竟現在線上遊戲的熱潮已經大不如前

手機遊戲暫時是主流遊戲

要擔心應該是管理層,因為最終決定權還是在他們手中

我們只能「食住花生等好戲」

回復  F└┘CK

2+真系越來越離譜 不過有d人就喜歡越離譜d槍越想抽就係因爲有支持 cso先越來越差…… ...
小鳥遊六花 發表於 29-10-2013 19:36

不正常的武器是其中一個趕客的因素

不過重點還是玩家的品德令人無言了

連殺對方—次也會送機票或被罵外掛,我自問我是少發怒的人

也會忍不住對屏幕舉中指(當遭到無理踼除的時候)

還有黑房的問題頗嚴重

我認為CSO版變的冷清完全系CSO冇嗮吸引力,
宜家越來越少人挽,新血被LOL搶一大半,就連挽緊都轉挽LOL,
而且CS ...
F└┘CK 發表於 29-10-2013 19:32

其實LOL也開始被手機遊戲和小學雞攻擊

前者令LOL流失了不少玩家(有時在港鐵裡,一個車廂裡至少見到7-10個人在玩神魔之塔)

後者則令LOL逐漸失去了光環(聽說台灣不少人抱怨部分勝利者太囂張,甚至有意人身攻擊;部分失敗者常破口大罵,卻少反省自己問題.

再者,某些LOL的人自以為玩LOL等於是了不起,是上層玩家,於是對某些遊戲的玩家作出一定的嘲諷,甚至侮辱對方)

不過客觀來看,LOL講究技術和團隊合作,金錢只能提供有限的援助

不像CSO花大錢,一人鎮壓全場(我是指部分模式)

還有韓國是默許災厄模式可以用外掛,試問叫人相信他們會處理其他模式的外掛?

不過CSO亦算是生存時間較久的射擊遊戲

AVA要等待新代理商(曾經對CSO產生威脅)

STing online, heatshot 殲滅者online,烈日風暴online等射擊遊戲已經去了遊戲天堂

難聽說一句:橘子能令CSO跨越5年死線,已經算是了不起的成就
回復 支持 反對