打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 有關河內由珈利封鎖帳號問題

關閉 [複製鏈接]
好鬼憎D人用完掛俾人封左之後就屈落我度...拎歌神個名出黎就代表你無用掛???

近排全力玩緊隻AC4,CSO都無ON過,個傻仔河內走黎屈我偷帳,又黑客,小學雞到死
回復 支持 反對

我可以証明佢真係有用掛....我睇左佢玩好多次....安西教練,阿檸  佢每次都好清楚D人既位置...我好少會睇錯人
佢隻河內由加利未比鎖AC果陣...我已經同佢講過叫佢唔好再開掛喇...佢死口唔認....到第2日就比GM鎖左隻河內...姐係比我睇中左喇.....
仲有我想講果頭話佢開掛...呢頭就比人鎖左隻河內..有冇咁岩呀...仲要扮哂野有黑客入佢ACC開掛...個黑客有冇咁得閒做咪D損人不利己既野呢???
本人係   來自廣州大陸仔...  專睇D所謂既勁人有冇開野~~
回復 支持 反對

仲有一樣野就係佢..唔知用咩方法可以解返鎖..真係吹佢唔像....
同咪佢D分身真係多撚到呢...10隻手指加咪10隻腳指都數唔哂~~~

評分

參與人數 1樂點 -14 收起 理由
倉井影 -14 連帖+粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

一睇呢個名就知係外掛狗啦...
回復 支持 反對

有看清楚帖子的重點? 問題是他無原因地解封 難道解封一隻帳號需要報警?
我不是注重在她/他 要我自首 而只想 ...
笨笨浩 發表於 22-11-2013 16:24

老友你內文唔講清楚又引用什麼[香港條例],o甘緊係會會錯意啦...
個個人看既世界都唔同,事情的重點在那,不是你主觀的認為在那就是那的吧老友...
回復 支持 反對

唔通我開 我都唔係主觀個個-3-? 加上你沒有眼力問題的話 你會先開標題才進 ?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

回復 12# leepokong11

成日都見到你
回復 支持 反對

回復 12# leepokong11

條友外掛扮高手都算,佢吹到話美國CIA,英國MI6黑左佢AC用黎開外掛,真係笑到想喊
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對