打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《CSO絕對武力》2013世界錦標賽開打!

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我不明白為什麼還要為這個快要沒落的遊戲出賽...
血映雪 發表於 5-12-2013 08:31

我不明白為什麼你條垃圾還要為這個快要沒落的遊戲的論壇留言呀ON9仔...
一個充斥着屁孩兒和騙錢道具的没新意遊戲,你條垃圾還留什麼言

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
倉井影 -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

我不明白為什麼你條垃圾還要為這個快要沒落的遊戲的論壇留言呀ON9仔...
一個充斥着屁孩兒和騙錢道具 ...
MANSUNBOY 發表於 6-12-2013 00:29

為啥我還在樂古留言?
因為這帳號不是我的, 我答應過要幫這帳號的主人拿一些論壇勳章, 所以我才還在此...

為啥我還在CSO區留言?
因為我在這遊戲裏花過很多錢, 如今為這遊戲深感蛋疼...
現在這遊戲這麼崩盤, 難道我連一聲抱怨或感慨都不能發表? 言論自由何在?

雖然聊廣那裏可以說髒話, 但這裏不可以, 自己小心點吧...
回復 支持 反對

係喎 唔鍾意咪唔好出聲黎 就連版主大人都咁講 自己樂古長老應該收歛下
紅色;D 發表於 5-12-2013 21:37

不喜歡就不能回覆?
我花了這麼多錢, 現在橘子卻把遊戲弄得這麼爛, 我就不能控訴一下?

倉井影在樂古CSO區以"玩針對"聞名, 問管理層就知道了...
他說的話我向來不是反駁就是無視, 所以我不覺得我有什麼好收斂的...

我没有攻擊别人, 没有挑起罵戰, 没有騙積分...
現在就連我帖子裏的意見都要受人監管? 立場不對你心就不能發言了?
回復 支持 反對

但去到你呢個地步, 得罪講句, 真係好煩...=.=
倉井影 發表於 5-12-2013 08:49

說句得罪話, 你更煩...
在你眼中我的任何一句話都可以煩着你, 但我不會為了你而不說話...
你繼續走你的路, 我也繼續走我的路, 我没犯版規, 你能拿我怎樣?
你不過就是個有評分權限而已, 你在管理層裏已經没什麼好印象了...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 11# 紅色;D

are u puppy? wt `s the meaning of 版主大人?___?
人地比意見都要問過你?____?
咩叫「唔鍾意就唔好出聲」?___?

其實你唔鍾意人地比意見  唔好出聲果個應該係你@@ 自打咀巴@@
回復 支持 反對

回復 12# MANSUNBOY

係囉紋身哥咁勁 炒24炒到全香港都知
幅相五個入面邊個係你?___?
回復 支持 反對

回復 16# 紅色;D

由得佢亂UP 啦, 真係應佢都費事...唉
又要唔鍾意隻game, 不斷四圍唱隻game 沒落,
不斷咁講埋d 咁既野
抹殺左鍾意呢隻game既人, 又要勁踩其他鍾意呢隻game既人 (唔排除仲有呢個可能性)人地一句support hong kong, 都可以踩

唔鍾意呢隻game唔係問題, 但呢個人竟然自私地想去影響其他人, 佢真係好過份。
其實呢d咁有破壞性的會員, 可能有需要禁言
睇來我有必要要問問其他版主,超版,管理員既意見先 XD

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
marypass654 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

而我不知道血映雪是誰
回復 支持 反對