查看: 8240|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 分享木瓜1900抽

(SS)高達DX(G獵鷹) 兌換券   8張
(SS)獨角獸高達(光束格林機槍)兌換券 10張
(AR)雪崩型能天使高達DASH   7隻
(S)百式改                5隻
(AS)格魯古古(賈圖專用機)   7隻
(AR)V Dash高達Hexa       8隻
(AS)鏡高達(手裡劍)        7隻
(AS)重炮型突擊高達E型(盧卡斯專用機) 8隻
(BR)炮擊型渣古戰士(露娜瑪莉亞專用機) 7隻
(B)馬超蒼藍命運           6隻
(B)貂蟬卡碧尼             8隻

抽到冇哂木瓜,做任又冇木瓜,可以放棄DX了.  以後點都唔會抽卷換機,真的呃很大......

回復

烈士
回復 支持 反對

很痛的經歷
回復 支持 反對

唔知話你慳好定蠢好...

慳=港服SS機沒有G幣購買選項 已慳M幣(真錢)
蠢=留G幣抽SR都冇咁貴應該...
回復 支持 反對

點解抽完都仲有咁多
回復 支持 反對

為左d兌換券而抽木瓜好唔抵
唔係的話最多400抽都搞掂哂
回復 支持 反對

回復 4# 工口仔

講得岩,本想留來抽SR,但兩個月先出一次,錢再慢慢儲應該都可以追得返出SR時間
回復 支持 反對

回復 5# 鰐島亞紀人

你指錢?  D錢係之前G改革時防爆換返來的,果時有1千萬左右

開木瓜用左我380萬.........
回復 支持 反對

無底深坑
回復 支持 反對

今次木瓜係幾吸引, 全部機體都係強4, 但係我係個死窮鬼, 無咁多G去抽~
抽左100次, 中左
(AS)重炮型突擊高達E型(盧卡斯專用機)
(AR)V Dash高達Hexa
(B)貂蟬卡碧尼
可恨都係抽唔到百式改
回復 支持 反對