查看: 5017|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 多謝狗油聖誕節比個伏我中=Q

最初...
我見2號(平時G幣)自定出咁多新機@@!?
正wo咁咁耐冇玩上去睇下啦
點知...中伏...多左部3號機...
2號變左用幣抽...
咁算啦見可以放3部SR谷谷個機率易中D啦
點知...

3部抽抽到紅字同冇哂擴充卡都未中...我見3部我都想要就是但中部都好...

好啦見紅字就換返1部最想要果部黎抽啦...點知紫字都未中...

好啦咁見冇錢就插卡啦...插卡抽都仲未中...心諗咩機率...

抽GAME錢都咁低機率...佢仲講到話

營運小組經過多日與原廠開會,成功爭取同步韓服全SR機體加入戰團
戰團
最初我睇到依句再+2號機,以為咁好聖誕節會益下街坊...
點知比姦商做商機...我相信用幣抽個機率都唔會高得去邊...有錢唔賺咩LoL?
回復

你咁抽=燒G-,-
SR再生,我都紅字,用左15X張卡....25M G
SR IJ, 黃字, 大約9M,64張卡,一開始就雙卡沖機率...(因為抽reborn抽到火都黎)
一切..........運氣吧
回復 支持 反對

回復 2# KayhuoIN

燒G?咁抽先係最好-.-
你1部SR都3200,3部SR5600,佢頭果2000平左架啦-.-
計返3200X3 先 = 我5600 X1 同樣3部S機率
回復 支持 反對

回復  KayhuoIN

燒G?咁抽先係最好-.-
你1部SR都3200,3部SR5600,佢頭果2000平左架啦-.-
計返3200X3 先 =  ...
小劍仔 發表於 25-12-2014 11:04 AM

說真的 我看了五分鐘都看不懂你寫什麼 可以改改嗎?好讓我多分析一點
回復 支持 反對

搞清楚,呢個係
驚溫

回復 支持 反對

5S同時抽
40萬中兩隻

第一隻黃字中...時也命也~!
回復 支持 反對

我都係紫字 機率係低左
回復 支持 反對

獄天使(最終戰)被排斥
回復 支持 反對

說真的 我看了五分鐘都看不懂你寫什麼 可以改改嗎?好讓我多分析一點 ...
小湊 發表於 25-12-2014 12:07

睇圖...圖1無用擴充卡,一般格放3S,5600 g
圖3用擴充卡,一般格放1 S,擴充放2 S,3200 G

無用擴充卡,一般格[size=13.63636302948px]放1 S,3200 G,機率+1
3200/1=3200
一般格[size=13.63636302948px]放3S[size=13.63636302948px],5600 G[size=13.63636302948px],[size=13.63636302948px]機率+3
[size=13.63636302948px]5600/3=1866.66..
一般格[size=13.63636302948px]放1 S,擴充2S,[size=13.63636302948px]3200 G,[size=13.63636302948px]機率+3
[size=13.63636302948px]3200/3=1066.66..+2擴充卡
回復 支持 反對

我諗係講2樣野....

1. gamone自定抽變3部...而佢以為2號仲係G抽...按左下去..可能用左佢d蛋幣
(之前抽開 s機 機率轉埋係2號機..而唔係G抽)

2. 機率仍然好低...紫色仲抽唔到....

結論: 抱怨gameone令佢中伏

ps: 好似係5s抽最平最有效率....雖然睇洛最貴
回復 支持 反對