打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 續_大團搶場POST(新增精彩証據)

原帖由 雪米兒 於 27-7-2008 23:42 發表

你講既所謂事實都未必係事實   
(你要維護個團講咩都得咖啦=-=)
你自己話係事實咋啵              
(有晒人証物証都唔叫事實,咁叫咩?)
全部都係你個D FD                 
(唔通我會同d好似你咁cheap既人組升呀?你鍾意同你班朋友玩老屈咖啵=0=)
FD幫FD都好正常                    
(下,我地呢到個個都係對事唔對人囉...邊個fd講錯野我一樣照鬧,你唔信咪問下人囉)
你話比我地團親眼見到係佢搶就話姐  
(咁我諗你地團要每一個地圖每個場都搵人係到看守啦,有晒証明都唔肯信,咁固執=-=)
一係你咪拍片                     
(開頭你地夠話有相就po上黎做証明啦<~呢句講左十幾次=-=.....宜家咪又係唔認數!)
由你開始打怪開始               
(姐姐,睇黎我真係冇話錯你,你個腦真係唔多健全,冇事冇幹拍片?厭電腦唔夠lag呀?)
拍到有人打你D怪               
(拍到有人打我怪?即係一有人打我怪就停?中文文法錯晒=0="")
搶你個場                          
(點解唔有人搶先黎拍??)
咁我咪信你囉            
(唗氣啦,我唔使要你地信我啵!你地都大團一家親咖啦,之前講到天花龍鳳,有相就乜都得,宜家又反轉豬肚,個個淆青...)
仲有我唔係 ...

百日,佢又上黎想引發罵戰啦!!!扣分啦喂~~~~

回復 支持 反對

原帖由 牡丹靈姬 於 28-7-2008 00:02 發表

百日,佢又上黎想引發罵戰啦!!!扣分啦喂~~~~

錯....
我冇引起罵戰
我係討論事件
唔好誤會我
回復 支持 反對

百日off左了~~~
回復 支持 反對

原帖由 雪米兒 於 28-7-2008 00:05 發表

錯....
我冇引起罵戰
我係討論事件
唔好誤會我

哦~~咁我果個post都係討論我俾你團搶場既事實!!
仲貼晒圖,有埋你既自爆犯罪証據~~
係事實!不過你選擇裝傻扮盲係你既事,事實係改變不了的~~
無謂再死撐落去啦!呢到唔會有人支持你~事實係勝於雄辯的~~^0^
回復 支持 反對

大家請冷靜下來~"~
百百咁封ac就太慘了~"~
回復 支持 反對

原帖由 雪米兒 於 28-7-2008 00:05 發表

錯....
我冇引起罵戰
我係討論事件
唔好誤會我

呵一時叫人要圖 一時又要人証 今次有圖仲有成組人証 依家講唔過就話歪理??
你覺得你自己係講緊道理咩??
回復 支持 反對

天~
佢地幾時都覺得佢地岩晒咖啦!!
自爆成日屈人都夠膽死大大聲聲講出黎
知唔知醜咖=0=我都話上樑不正下樑歪咖啦\口/
回復 支持 反對

現在以訂下定義標明。

請詳看版規
回復 支持 反對

唔該晒百日~"~
大家話人之前睇一睇好d=v=
回復 支持 反對

請大家睇睇新相...
可能另有內情@@請主角上黎解釋...以免罵戰再發生=0=
回復 支持 反對