樓主: monsterbb100
打印 上一主題 下一主題
收起左側

聖騎配點參考及討論

我終於入到精華啦~~ 唔該晒Jimmg~~ 我既努力冇白費~~

夜D出埋其他種類既聖騎比大家睇啦~~ 而家忙住打龍之 ...
monsterbb100 發表於 26-10-2011 20:29

咁易拎到

你打埋其他職去拎仲好;P
回復 支持 反對

全坦但唔點爆神聖格檔/自然精通?
假設自然精通點爆,
加上聖騎坦裝多血,學左血量至少多左5000血,
反而,你話全坦,咁可以放棄起身,
pve實用度唔高,除非你話打埋PVp
盾擋改弱後,加幾多持續都係15秒,
可以唔洗點樣點高
回復 支持 反對

假設自然精通點爆,
反而,你話 ...
o19042 發表於 26-10-2011 20:44

都係果句啦~~ 依自己習慣同喜好去配會比較好,我只係比大家參考o者~~ 盾檔點滿既原因,你打過海龍,去到第三關時比果隻岩漿怪狂炳時,你就會知11次擋係好保命~~ 起身其實點唔點都冇所謂,點黎方便推開怪群或者PVP用~~  反而神格,你點高只得比多時間你,你用盾檔、神格同鋼鐵互補,神格點到6就真係夠,要神格係用黎做盾,唔係要佢反果D傷害~~ 升一下神格要4點配點,但升盾擋只用3點,計返條數真係有數圍仲可以點爆破甲~~ 至於自然精通,加得果5000血,你全套血裝分分鐘都過14萬血,打海龍食埋HP上限藥,都成17萬血,唔差得果5000血咯,點滿精通,要成9點配點,不如留返其他技好過~~

咁易拎到

你打埋其他職去拎仲好
落難軍人 發表於 26-10-2011 20:37

我未玩過魔導、元素同箭神,所以呢三個職比唔到配點出黎,要靠其他人幫忙 lu~~ 我傭兵、劍聖、祭司、蘿莉都有玩,慢慢配晒佢地D配點出黎啦~~
回復 支持 反對

我終於入到精華啦~~ 唔該晒Jimmg~~ 我既努力冇白費~~

夜D出埋其他種類既聖騎比大家睇啦~~ 而家忙住打龍之 ...
monsterbb100 發表於 26-10-2011 20:29

元素光環︰滿,呢個有D爭議性,你玩海龍既,見議你滿左佢,用黎幫隊友或自己加屬防都OK,打小豬果隻黃鋼都有效~~

我以後加暗防防左隻野d功-.-''  踩火有時踩既.....係當開遊俠加速+時空+奇手既時咪火力大爆發咪踩埋都唔理....正常冇咩人會傻下傻下咁踩-v-
回復 支持 反對

元素光環︰滿,呢個有D爭議性,你玩海龍既,見議你滿左佢,用黎幫隊友或自己加屬防都OK,打小豬果隻 ...
Siu乂小聖 發表於 27-10-2011 17:42

遊俠加速+時空咁仲衰= ="
回復 支持 反對

。 睇到妳戈主題 引起我好奇心入黎睇睇。 睇哂 牧職 到 聖騎 既配法。 我都唔知比咩意見妳好了0.0。

不過,。 妳可能鍾意咁樣玩喇’  不過。 妳話 : 盾擋︰滿,唔滿你點做坦?

咁我又想反問番妳。 妳 神格唔點滿。 妳學咩人做坦呢?
回復 支持 反對

假設自然精通點爆,
反而,你話 ...
o19042 發表於 26-10-2011 20:44

唔系呀? 起身妳唔學? 起身戈下2秒既無敵時間。  妳唔學’ 唔好話pvp,pve都比隻王打到 妳喊
回復 支持 反對

都係果句啦~~ 依自己習慣同喜好去配會比較好,我只係比大家參考o者~~ 盾檔點滿既原因,你打過海龍,去到 ...
monsterbb100 發表於 26-10-2011 20:49

妳神格點6。 上到 第7級。足足多兩秒時間。呢段時間 食到幾多下  守護者珠?   識玩既,識得食盾擋次數 連續 開2~3次  守護者姿態 都仲可以。

妳話海龍點滿戈盾去打3R。 如果只系為左呢戈理由點滿 我會話妳浪費哂啲技能點。 盾擋點5 擋6次。 擋完開守護者資態。 打多陣 又上番台,落台之後, 戈盾 又cd完 咁點解 仲要用多咁多點數落去呢招技到"

妳又話自然精通 加得戈五千血’ 咁我又想問下  只系用妳9戈技能點數, 就多7%既血量。血量愈多 呢7%就加得愈多’妳要知道 呢7% 用左就系 成世。 唔似妳 食料理 得戈幾分鍾 9戈技能點數,換黎 10~20C 既一支 料理。 值得?
回復 支持 反對

唔系呀? 起身妳唔學? 起身戈下2秒既無敵時間。  妳唔學’ 唔好話pvp,pve都比隻王打到 妳喊 ...
神人打手 發表於 27-10-2011 19:43

係呀吹咩OO卡
我又唔係打海龍,亂入
回復 支持 反對

係呀吹咩OO卡
我又唔係打海龍,亂入
o19042 發表於 27-10-2011 20:27

唔知點解覺得好正:lol
回復 支持 反對