打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 話說電鋸可能準備要量產,大家點睇?

關閉 [複製鏈接]
回復  Charlie1012
電鋸爆頭難?你實玩得電鋸少
1146446089 發表於 15-9-2013 15:35

你覺得你既對手見到你係電鋸會掛機殭屍咁企係到任你殺?
回復 支持 反對

ks電鋸本身就破坏左game個平衡可以彈c遠過shotgun,left click又咁高改. ...
zenith710 發表於 15-9-2013 15:31

但雷比狗只要一直BUG 等機會出G技 電鋸都奈佢唔何

回復  Charlie1012

你所講既(9招)我大多都無做過,我就算守水都吾係守水口咁狗咁沒品,醒目既都係等前面班 ...
chanko898 發表於 15-9-2013 09:59

唔理有無用狗招的
只要你既存在對大家不利  佢地就有動機踢你
你既隊友其實都係你既敵人 佢地唔會感激你幫佢地殺哂D殭屍
佢地會怕萬一變屍後會被你殺死 又或者係佢地根本諗唔到其他方法對付你 所以咪踢走你
回復 支持 反對

回復 21# Charlie1012

只要對方面向你     電鋸右鍵真係好易"唔小心"爆頭    但人為瞄準確實很難
所有有心想爆屍頭     用左鍵更易  重點只你知唔知佢鋸到邊個位置    知道連爆幾個都唔係問題
只要左鍵鋸中佢  佢想走就走唔到   之後就同機槍一樣  慢慢掃(鋸)向佢個頭
回復 支持 反對

回復 23# 好人c

但其實我想講係實戰中既機會
電鋸係近戰武器 其實係比較被動 要對方自投羅網
姐係面對果D完全唔怕死 下下正面行埋黎抓人既殭屍 雖然佢地間中都會成功 但其實佢地都係傻既
因為電鋸右鍵本來就長過殭屍右鍵 正面交峰已經一定唔係55波啦
咁相反呢 有種玩家就可能會寧願放棄 不破點也不想死係電鋸手 佢地會淆底躲在暗角 暗算你
但相反對槍 殭屍面戰槍唔可以隨便跳 因為一跳就會被彈開
但對電鋸 佢跳唔跳都係彈開 所以佢可以一直跳 跳到你打唔到佢個頭
回復 支持 反對

CSO係咁 唔出奇
回復 支持 反對

回復 21# Charlie1012
玩得電鋸唔係camp位就係守水路 通街搵屍打個d唔係唔識玩就係唔小心汁到電鋸
回復 支持 反對

回復 22# Charlie1012

講得無錯,我次次渣親電鋸見到D雷比/血腥mary高手都會比佢地秒殺,:dizzy:
踢人方面:個D人成日9踢人輸吾起咪吾好玩走場囉,場名又無打禁鋸,最憎個D吾帶眼入場既,再加上我用親鋸都吾會守係個龜點到等C上門,廢事比人又話鋸狗又盛,D人輸吾起又吾帶眼入場,死完就係到講埋晒D廢話(創世〤新手<=非常之無品,殺左個電鋸玩家係到嘈:我殺左個鋸狗係咪好勁呢? 個下D人笑到含笑九泉,無人S0佢,真係老老實實比你殺到一個電鋸玩家咁又點?,殺完人串完人都算仲要9踢logo人,轉個頭又話got乜got物,之後影都無埋)
回復 支持 反對

回復 24# Charlie1012

嗯,其實我想講,
    就算隻屍係咁9跳,以電鋸黎講,都唔係話難爆到佢頭,除非佢望後
    有次fd俾左支鋸我,守倉火天台,一場爆左十隻咁多 (冇圖)
    而我係冇特登走去描頭,當然我亦冇用6技
    由此可見,電鋸本身根本就易爆頭
回復 支持 反對

回復 23# 好人c

好人大哥我都吾想回想起個D日子,次次電鋸右kick吾小心爆頭(又吾係有心既)吾夠幾秒係我個mon左下角都會見到d特別熟識既字眼[33333/88/*********]一日幾次,唉
回復 支持 反對

回復 29# chanko898

下次小心D啦 55..
回復 支持 反對