打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 話說電鋸可能準備要量產,大家點睇?

關閉 [複製鏈接]
回復 30# ZoMble乂幻月

吾關小吾小心事,無意識爆頭,就好似殺那量子化一樣,當初佢都係無意識發動
回復 支持 反對

對我來說無什麼影響

第一從來不抽炮灰箱

第二今年底決定離開CSO

第三已經放棄了殭屍模式
回復 支持 反對

電鋸係咪量產對我黎講其實都無咩影響。。。
回復 支持 反對

回復 24# Charlie1012

我就係實戰過  先會話電鋸易爆頭
左鍵係唔會彈開隻屍   如果佢係無血既
你用咩射隻屍    佢都會狂跳   一樣係難爆
依個時候就需要用到你既技術去追住個頭黎鋸  
特別係庫卡  江姜   佢地點跳都好易鋸爆頭

隻屍怕左你係另一回事   唔關難唔難爆頭事
回復 支持 反對

回復 32# v1w1

閣下的決心真偉大,我也試過退出CSO,但不夠半年又回鍋,總是被某水果拉著鼻子走:dizzy: ,退CS既情況同閣下應該大致一樣,因為個時出完C1無耐又出MG3永久(好似係第一把永久槍)之後有大量小學生加入CSO,永遠打到咁上下都比人踢,又有D人係到[自高]曬強(話自己點6幾強),出埋C2仲衰已經開始腐敗,打屍已經無左以前個種趣味:L
回復 支持 反對

回復 34# 好人c

那個Charlie的謬論往往令人哭笑不得...
回復 支持 反對

回復 24# Charlie1012

我就係實戰過  先會話電鋸易爆頭
左鍵係唔會彈開隻屍   如果佢係無血既
你用咩射隻 ...
好人c 發表於 16-9-2013 21:06

回復  Charlie1012

嗯,其實我想講,
    就算隻屍係咁9跳,以電鋸黎講,都唔係話難爆到佢頭,除非佢望後 ...
ZoMble乂幻月 發表於 16-9-2013 17:57

你地話易爆頭我無意見
只係見過電鋸拎到高分數點都離唔開係要靠水路賣隊友 意大利3F切槍
同時我認為電鋸守點,自衛上有優勢
但捨棄中遠距離攻擊 會容易受到環境限制 因此會錯失得分良機 就係咁簡單
回復 支持 反對

回復  好人c

那個Charlie的謬論往往令人哭笑不得...
血映雪 發表於 17-9-2013 08:09

其實你不斷追蹤我 我又唔可以唔理你
我知道你既企圖喇 因為你睇準一點
就係我一個朋友都唔會上樂古 所以你不斷講我壞話 等其他人都會好似你咁憎我
不過可惜 你做得太明顯 比人知道哂自己既心聲
其實我覺得好多人都無將我放在眼內嫁 但你總係咁在乎我 我都無法子
我打屍有天份係事賓 哈 我只係係到同人交流下
同埋我講d野比你知呀 今日我一直玩屍3
我就一直精準斧 但無人踢我 反而是我身邊的電鋸bb用了右鋸就被踢了
太慘了 你聽到之後真係唔好咁傷心呀
回復 支持 反對

回復 38# Charlie1012

自膠so sad

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
血映雪 + 1 我說了我剛想說的話...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  Charlie1012
自膠so sad
ZoMble乂幻月 發表於 17-9-2013 21:59

這查理果然令人哭笑不得吧? 真是真參鮫!
回復 支持 反對