打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 話說電鋸可能準備要量產,大家點睇?

關閉 [複製鏈接]
同埋我講d野比你知呀 今日我一直玩屍3我就一直精準斧
Charlie1012 發表於 17-9-2013 21:47

這種話都敢說的人, 大概廉耻和智商都頗低的吧...
你敢去巴哈說嗎? 你敢去跟橘子說嗎?
說的時候記得連自己的遊戲暱稱一起說哦! 不然你會被人說没種的...

其實我從來没有追蹤你, 我怎麼會花寶貴的時間去追蹤一條真參鮫呢?
我只是路過看見你的偉論, 順便抽抽水而已嘛...
你又何必裝作很了解我似的呢? 不要暴露自己的低智商吧...

其實不少人都知道你智障, 你暴露與否也没啥所謂了...
回復 支持 反對

回復  v1w1

閣下的決心真偉大,我也試過退出CSO,但不夠半年又回鍋,總是被某水果拉著鼻子走 , ...
chanko898 發表於 17-9-2013 07:08

其實在上年我已經考慮退出CSO,只是沒有勇氣踏出第一步
不過這星期我的CSO軟件出現了問題,不能更新,

我才開始退出CSO的計劃
回復 支持 反對

這種話都敢說的人, 大概廉耻和智商都頗低的吧...
你敢去巴哈說嗎? 你敢去跟橘子說嗎?
說的時候記得連自己的遊戲暱稱一起說哦! 不然你會被人說没種的...

其實我從來没有追蹤你, 我怎麼會花寶貴的時間去追蹤一條真參鮫呢?
我只是路過看見你的偉論, 順便抽抽水而已嘛...
你又何必裝作很了解我似的呢? 不要暴露自己的低智商吧...

其實不少人都知道你智障, 你暴露與否也没啥所謂了...
血映雪 發表於 18-9-2013 10:48

做咩要去哈巴說? 我係在港服 台服的玩家根本不會遇到我
說黎做咩? 點解你說話都唔用下腦?
而家係你想我消失 咁你就去搜集証據告發我啦
你個人願望 居然要我幫你去實現?? 你就真係智障

如果你認識好多人都知道我係智障 咁係因為你認識好多智障既人
可能你平時照鏡果陣自言自語 所以以為身邊有好多智障
不過你又係慘d既 成個失業中年男士咁 要係樂古慢慢建立威信
我都一定會祝你成功
回復 支持 反對

而家係你想我消失 咁你就去搜集証據告發我啦
你個人願望 居然要我幫你去實現?? 你就真係智障
Charlie1012 發表於 18-9-2013 14:13

我真的不想你消失, 反而想你多在這兒丟人現眼, 讓大家在論壇拿來當笑柄...

要係樂古慢慢建立威信
Charlie1012 發表於 18-9-2013 14:13

我完全不需要建立威信哦, 這也不是我的帳號, 我建啥威信?
回復 支持 反對

回復  好人c

那個Charlie的謬論往往令人哭笑不得...
血映雪 發表於 17-9-2013 08:09

佢每次講既野都幾出類拔萃下 即使大眾一致認為係岩既 佢都覺得錯
回復 支持 反對

佢每次講既野都幾出類拔萃下 即使大眾一致認為係岩既 佢都覺得錯
Cavalier 發表於 18-9-2013 16:47

而對於大家討厭的精準切槍Bug, 這傻帽兒卻引以為傲...
他剛才還説自己場場殭屍模式都玩切槍, 真是無耻得不可救藥了!
回復 支持 反對

而對於大家討厭的精準切槍Bug, 這傻帽兒卻引以為傲...
他剛才還説自己場場殭屍模式都玩切槍, 真是無耻得 ...
血映雪 發表於 18-9-2013 16:57

我唔會再為呢種行為解釋同辦護 隨你地批評侮辱 我只會繼續
而且你講到只有我切槍? 明明我身邊的隊友也一直對我切槍
我對CSO可沒有任何不滿 曾經我玩災都會覺得隊友拖累我 現在我都寧願幫助佢地

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
倉井影 -50 參與罵戰,我知你倆互相唔妥,請收斂 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

而且你講到只有我切槍? 明明我身邊的隊友也一直對我切槍
Charlie1012 發表於 18-9-2013 18:45

你這是什麼歪理?
難道你被外掛虐死, 你就應該拿外掛去虐人家嗎?

有頭瘋狗咬了你, 你就要趴在地上反咬瘋狗嗎?

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
倉井影 -50 參與罵戰,我知你倆互相唔妥,請收斂 ...

查看全部評分

回復 支持 反對